Exrtamurale zorg

Sigizorgt staat voor zorg op maat met oog voor kwaliteit!

Extramurale zorg

Extramurale zorg staat voor zorg buiten de muren, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de zorg die een huisarts verleend, de fysiotherapeut die u wekelijks bezoekt,het consultatiebureau en de thuiszorg.

Deze vorm van zorgverlening wordt gegeven aan mensen die nog in staat zijn om thuis te wonen, en geen 24 uurs zorg nodig hebben.

Wat doet Sigizorgt – thuiszorg:

Wij bieden verpleegkundige zorg

Hulp rondom uw medicatie, bijvoorbeeld als u regelmatigĀ  uw medicijnen vergeet in te nemen dan herinner wij u hieraan doormiddel van een bezoekje of telefoontje, of kunt u door uw ziekte of aandoening niet meer uw medicatie innemen volgens de juiste manier, dan komen we bij u langs en doen het voor u. Wij geven ook voorlichting en trainingen aan clienten zodat deze in de toekomst zelfstandig op de juiste manier kunt nemen. Heeft u wondzorg nodig? ook dan bent u hier aan het juiste adres, met onze gespecialiseerde medewerkers zorgen wij ervoor dat uw wond de optimale verzorging krijgt.

Ondersteuning bij uw dagelijkse levensverrichtingen

Met dagelijkse levensverrichtingen bedoelen wij: aankleden, wassen en douchen, eten&drinken, bewegen en lopen, naar het toilet gaan, ondersteunen bij communiceren (praten & schrijven).

Wij bieden ondersteuning aan waar u zelf vindt dat dit nodig is.

Zorg op maat

Heeft u een zorgvraag of probleem dat niet behandeld kan worden binnen de vast gestelde kaders, heeft u extra dienstverlening nodig waarvan andere organisaties zeggen: dat valt niet onder ons zorgpakket of onder onze verantwoordelijkheid, dan kijken wij van sigizorgt wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Wij van sigizorgt zijn bezig om een thuiszorg team op te zetten hier in almere.

Dus heeft u thuiszorg nodig, en zitten andere organisatie al vol? Bent u niet tevreden over uw huidige thuiszorg aanbieder? neem dan contat op met sigizorgt@gmail.com of via telefoon 0683095027 .

Sigizorgt

Sigizorgt@gmail.com

Sigifredo hofman

+31 6 83095027